Monday, 20 July 2009

Phoenix

19 juli Phoenix

Vanmorgen om 06.00 uur stond ik alweer op de cross trainer.Er is hier toch weer twee uur tijdsverschil met New Orleans, dus geen moeite. We proberen de komende dagen in het New Orleans ritme te blijven, want als je hier iets wil ondernemen, kun je dat het beste doen voor 10.00 uur 's morgens.

Om half 10 moeten we ons melden bij de receptie, om informatie over het resort te krijgen is aan Mark verteld. Als we dat zouden doen dan zouden we een gratis rondje golf en een gratis etentje in het steak house krijgen. Beetje vreemd maar OK, we zijn altijd in voor cadeautjes. Wat blijkt, ze willen je gewoon "timesharing" verkopen, daar kom je dan achter als je je meldt. We hebben die dame gewoon haar vehaal laten doen en enthousiaste vragen gesteld en net toen ze dacht dat ze ons iets ging verkopen zei Mark: Mooi verhaal, maar toch maar niet. We hebben ons cadeautje geincasseerd en zijn gegaan.

Vanmiddag zijn we de "Apache Trail" een stukje opgereden. Echt een hele mooie trip. Je rijdt eerst Mesa uit en dan wordt het steeds bergachtiger. Onderweg kwamen we langs een prachtig meertje waar half Phoenix met jetskies en speedbootjes bezig was. Nog een paar mijl doorgereden de eenzaamheid in, maar toen de weg onverhard werd vonden we het mooi geweest.

Nadat we even op het vliegveld hebben gekeken en alvast met de mensen van Falcon Executive Aviation gesproken over mogelijkheden om te vliegen later deze week. In principe zouden we graag Sedona, Grand en Bryce Canyon en Monument Valley willen bezoeken en tegelijkertijd instructie uren opbouwen voor ons CPL. Of dat gaat lukken moet nog blijken, omdat de regelgeving rondom vlieginstructie sinds 9/11 extreem streng is en we niet net als Sander door de hele TSA procedure zijn gegaan. Ook zijn veel instructeurs en vliegtuigen ingezet ter ondersteuning van de bestrijding van de vele branden die zijn ontstaan door de combinatie van extreme droogte, wind en een paar duizend blikseminslagen gisteravond.

Na het vliegveld hebben we Sander opgehaald, zijn roommates leren kennen, en zijn we gaan eten. Op zondag is hier veel gesloten, dus weer.... Applebees.

Morgenochtend 05.52 AM tee time op de lokale championship course, dus weer op tijd slapen.

No comments: