Friday, 14 August 2009

Alaska 8 Exit Glacier en lekker uitrusten

Het is nogal grijs weer en de voorspellingen voor de komende dagen zijn ook niet geweldig. Best vermoeiend dat wereldreizen dus we doen het een beetje rustig aan vandaag.In de loop van de middag zijn we even naar Exit Glacier gegaan, 1 van de gletsjers die van het Harding Icefields afkomen. Hier kun je vanaf een parkeerplaats makkelijk naar toe lopen.In Nederland is Marijke al jarig, hier pas over een paar uurtjes. Na de wandeling zijn we nog even boodschappen gaan doen in Seward voor morgen wanneer we haar verjaardag hier een beetje vieren. Als het goed is gaan we morgen overdag het feestmaal voor de avond nog vangen (tenminste ik denk dat James hem of haar gaat vangen en wij gaan kijken en eten).


Bij Safeway schijnen een soort super bonus klantenkaart te hebben want met de kaart krijgen we zo bijna 60 dollar korting. Daar kan Appie nog wat van leren.

Met de hardware zit het lekker mee, mijn losse harddisk is net ook gecrashed terwijl we een filmpje zaten te kijken. Jammer want de disk was kleiner dan een mobiele telefoon en er kon 500GB op. Moeten we in Australie maar even zien hoe we dat oplossen, want het geeft niet echt een rustig gevoel om het materiaal niet ergens dubbel te hebben en de pc en camera lopen ook langzaam vol.

No comments: